Lapoviţă şi ninsoare, în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală, emisă de ANM, valabilă săptămâna aceasta

Administraţia Naţională pentru Meteorologie a emis o prognoză specială de vreme rece, ploi, ninsoare şi vânt pentru Bucureşti.

27261 afișări
Imaginea articolului Lapoviţă şi ninsoare, în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală, emisă de ANM, valabilă săptămâna aceasta

Lapoviţă şi ninsoare în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală, emisă de ANM, valabilă până marţi

În intervalul duminică, 21.03.2021, ora 23:00 - marţi, 23.03.2021, ora 10:00 vremea va fi închisă şi deosebit de rece.

Vor fi precipitaţii moderate cantitativ (se vor acumula 10...15 l/mp) sub formă de lapoviţă, ninsoare - în special în dimineaţa zilei de luni (22 martie), dar şi sub formă de ploaie.

Vântul va prezenta unele intensificări, ce vor atinge la rafală 35...40 km/h, amplificând senzaţia de frig.

Temperatura aerului se va menţine la valori de 0...2 grade pe tot parcursul intervalului.

Până vineri (26 martie) vremea se va menţine deosebit de rece, cu temperaturi negative pe timpul nopţilor şi dimineţilor. Pe parcursul zilelor de marţi (23 martie) şi miercuri (24 martie), temporar vântul va prezenta intensificări şi va ninge slab.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici