Maxime de 11-13 grade Celsius în Capitală, marţi şi miercuri

Temperaturile maxime vor ajunge la 11-13 grade Celsius în Capitală, marţi şi miercuri, potrivit prognozei speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

64 afișări
Imaginea articolului Maxime de 11-13 grade Celsius în Capitală, marţi şi miercuri

Maxime de 11-13 grade Celsius în Capitală, marţi şi miercuri

Astfel, de marţi de la ora 10.00 până miercuri la ora 8.00, valorile de temperatură în Capitală vor continua să scadă uşor, dar se vor situa în continuare peste normele specifice perioadei.

Cerul va avea înnorări în mare parte din interval şi trecător, mai ales spre seară şi noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimă va fi de 5-7 grade.

Miercuri, de la ora 8.00 la 20.00, procesul de răcire a vremii va continua. Cerul va fi mai mult noros şi trecător vor mai fi condiţii de ploaie slabă, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 11 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici