METEO, 30 septembrie. Vremea în România: ANM a emis Cod portocaliu de ploi în 11 judeţe şi avertizare Cod galben în alte 12 judeţe

  • 11 judeţe au intrat miercuri dimineaţă sub avertizare Cod portocaliu de ploi puternice
  • Avertizarea este valabilă miercuri de la ora 10:00 până vineri la ora 10.00
  • Alte 12 judeţe sunt, în acelaşi interval, sub Cod galben de ploi abundente
36459 afișări
Imaginea articolului METEO, 30 septembrie. Vremea în România: ANM a emis Cod portocaliu de ploi în 11 judeţe şi avertizare Cod galben în alte 12 judeţe

Prognoza meteo ANM. Vremea, 30 septembrie

ANM anunţă pentru intervalul miercuri ora 10:00 - vineri ora 10.00, Cod galben de ploi în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona de munte. Va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă însemnate ce vor depăşi 25...35 l/mp.

Miercuri vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h, iar local şi temporar şi în sudul teritoriului, cu viteze în general de 55...60 km/h.

Judeţele vizate de Codul galben sunt Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa.

În acelaşi interval, este Cod portocaliu de ploi abundente în Maramureş, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crişanei, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Aici va ploua temporar abundent, iar prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 40...70 l/mp.

Judeţele vizate sunt Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bihor, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş Severin şi Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici