METEO. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până miercuri, 13 ianuarie

  • ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă în intervalul 11 ianuarie ora 06:00 - 13 ianuarie, ora 10:00.
  • Temporar se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va mai depune un strat nou de zăpadă în medie de 3,7 cm.
  • Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad.
19673 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până miercuri, 13 ianuarie

Luni, până la ora 14:00, vremea va fi închisă. Temporar se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va mai depune un strat nou de zăpadă în medie de 3,7 cm. Astfel, la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă, în general, de 8,15 cm.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de 35,45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

În intervalul 11 ianuarie ora 14:00 - 13 ianuarie ora 10:00 înnorările vor persista şi temporar va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat (rafale de 30....40 km/h). Vor fi maxime în jur de 1 grad şi minime de -2...0 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici