METEO. Avertisment ANM: Informare meteo de caniculă. Temperaturile vor urca până la 37 de grade

Meteorologii anunţă trei zile de caniculă în sudul şi estul ţării. Temperaturile vor urca la 37 de grade.

4793 afișări
Imaginea articolului METEO. Avertisment ANM: Informare meteo de caniculă. Temperaturile vor urca până la 37 de grade

Conform unei informări meteo emisă azi pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă, în regiunile sudice şi estice vremea va fi caniculară şi se vor înregistra temperaturi maxime de 34...37 de grade.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40...50 km/h.

Îndeosebi vineri şi sâmbătă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi local în Moldova şi Oltenia.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii restrânse pragul critic de 80 de unităţi şi în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici