METEO. Cum va fi vremea în prima lună a anului. Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni

  • Temperaturile se vor menţine în general peste mediile normale ale perioadei în următoarele patru săptămâni.
  • Totodată, regimul pluviometric va fi excedentar în toată ţara, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
4430 afișări
Imaginea articolului METEO. Cum va fi vremea în prima lună a anului. Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni

METEO. Cum va fi vremea în prima lună a anului. Prognoza ANM

METEO. Săptămâna 04.01.2021 – 11.01.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane şi sub-montane din jumătatea sudică a ţării.

METEO. Săptămâna 11.01.2021 – 18.01.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în sud-est. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a ţării.

METEO. Săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil uşor mai ridicat în nord-vest.

METEO. Săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în regiunile sudice. Cantităţile de precipitaţii vor putea fi excedentare în toată ţara, dar mai ales în zonele montane din vestul ţării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici