Meteo. Vremea în România: Adio frig şi ploi, vine vara! Temperaturile pot atinge şi 30 de grade

  • De mâine vremea începe să se încălzească şi ploile se răresc
  • Vântul slăbeşte în intensitate şi cresc şi temperaturile minime
  • În weekend o să fie foarte cald, iar luni e posibil să ai parte de 30 de grade
4631 afișări
Imaginea articolului Meteo. Vremea în România: Adio frig şi ploi, vine vara! Temperaturile pot atinge şi 30 de grade

Meteo. Vremea în România: Adio frig şi ploi, vine vara! Temperaturile pot atinge şi 30 de grade

Vremea în ţară

În noaptea ce vine ai parte de nori şi ploi în estul şi sud-est ţarii, în timp ce în Carpaţii Orientali şi estul Carpaţilor Meridionali, la peste 1500 m, nu scapi de precipitaţiile mixte. Vântul se linşteşte şi doar pe la munte mai suflă cu putere: peste 70 km/h. Temperaturile minime pornesc de la -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei şi  se opresc la 10...11 grade pe litoral.

De mâine scapi de vremea rea şi te pregăteşti de vară. Ploile dispar aproape de tot din peisaj, norii se risipiesc şi ei , iar vântul nu mai suflă atât de tare. Doar prin Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi pe la munte ai parte în continuare de rafale de vânt. Maximele pornesc de la 13 grade şi se opresc la 22 de grade

Sâmbătă ai parte de soare peste zi şi de ceva ploi după-amiaza la munte şi spre seară în nord-vest. O să fie între 18 şi 25 de grade, iar vântul nu te mai deranjează deloc.

Duminică o să fie şi mai cald. De ceva mai mulţi nori ai parte în nord-vest unde o să plouă slab, iar în a doua parte a zilei aşteaptă-te la  averse cu tunete, fulgere şi vânt peste tot în ţară. Maximele pronesc de la 17...18 grade pe litoral şi se oporesc la 28 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti 

În Capitală ai parte de o noapte cu nori, ceva condiţii de ploaie şi de cam 7 grade.

Mâine norii se mai risipesc, vântul se linişteşte şi o să fie în jur de 20 de grade.

Începi weekendul cu vreme caldă, ca de vară, 24-25 de grade, cu destul de mult soare şi cu vânt care o să adie uşor.

Duminică o să fie şi mai cald: cam 27 de grade la prânz. Te bucuri de mult soare şi vreme plăcută. Dar asta nu e nimic, faţă de ce o să fie luni. Sunt şanse foarte mari ca luni să fie peste 30 de grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici