Meteo. Vremea în România: Gata cu ploile! Ne pregătim de temperaturi de vară

  • De astăzi poţi să pui bine în dulap hainele groasă
  • Vântul se linişteşte şi temperaturile încep să crească
  • Azi o să fie între 13 şi 22 de grade, iar în Bucureşti în jur de 22
3240 afișări
Imaginea articolului Meteo. Vremea în România: Gata cu ploile! Ne pregătim de temperaturi de vară

De astăzi poţi să consideri că ai scapat  de totde vremea rece şi cu ploi, aşa că poti să te pregăteşti de vară. Ploile dispar aproape de tot din peisaj, norii se risipiesc şi ei şi vântul nu mai suflă atât de tare. 

Doar prin Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi pe la munte ai parte în continuare de rafale de vânt. În funcţie de zona în care eşti, o să ai parte de 13 grade la prânz sau chiar de 22 de grade.

Şi în Bucureşti vremea revine la sentimente mai bune, aşa că uită de umbrelă şi hainele ceva mai groase. Ai parte de mai mult soare decât până acum, aşa că nu îţi uita ochelarii de soare dacă trebuie să ieşi din casă. Vântul se linişteşte şi el, ceea ce înseamnă cele 20 de grade nu o să-ţi pară mai puţine decât sunt.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici