Prognoză METEO. Alertă de ploi torenţiale şi instabilitate atmosferică, urmate de caniculă. Zonele vizate

  • Meteorologii au emis o alertă de ploi torenţiale şi instabilitate atmosferică pentru ziua de marţi.
  • Sunt vizate estul, sud-estul şi parţial centrul ţării.
  • Începând de miercuri, meteorologii anunţă un val de caniculă în vest şi sud-vest, până duminică.
3359 afișări
Imaginea articolului Prognoză METEO. Alertă de ploi torenţiale şi instabilitate atmosferică, urmate de caniculă. Zonele vizate

ALERTĂ METEO Ploi torenţiale şi instabilitate atmosferică marţi. Caniculă de miercuri până duminică

Potrivit unei informări meteo, valabilă marţi de la ora 10.00 până la 21.00, în estul, sud-estul şi parţial în centrul ţării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină.

În intervale scurte de timp, cantităţile de apă vor depăşi pe alocuri 20...30 l/mp.

În intervalul miercuri – duminică, valul de căldură se va intensifica în regiunile vestice şi sud-vestice, unde va fi caniculă şi disconfort termic accentuat.

În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creştere, îndeosebi în sud.

CITEŞTE ŞI: Prognoză METEO actualizată. Fenomenele anunţate de ANM în luna iulie

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici