Prognoza meteo. Vreme ca de iarnă, la mijloc de primăvară

  • Mâine vreme caldă, cu maxime cuprinse între12 şi 20 de grade
  • Luni vremea împarte ţara în două: cald şi soare în sud, frig şi nori în nord
  • Marţi iarna se întoarce în toată ţara, cel mult 8 grade şi vânt puternic
101 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vreme ca de iarnă, la mijloc de primăvară

Prognoza meteo. Vreme ca de iarnă la mijloc de primăvară

Prognoza pentru ţară

Azi ai parte tot vreme caldă pentru final de martie, cu maxime cuprinse între 12 şi 20 de grade. O să fie averse cu tunete şi fulgere la munte, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania. La peste 1700 m apare şi lapoviţa. Vântul prinde din nou putere în timpul ploilor, dar şi prin Moldova şi Crişana.

Luni vremea se răceşte în vestul, nordul şi centrul ţării, aşa că sigur nu o să vrei să ieşi din casă. Se înmulţesc şi norii, aşa că peste zi, aşteaptă-te la ninsori la munte şi la ploi în jumătatea de nord a ţării. Noaptea ploile se transformă în lapoviţă şi ninsoare,în Transilvania, Moldova, Maramureş şi prin zona subcarpaticã a Munteniei. În zonele montane şi submontane se depune strat nou de zăpadă. Maximele pornesc de la 4 grade în nordul Moldovei şi se opresc la 20 de grade în Muntenia şi Dobrogea, dar vântul puternic mai scade din gradele din termometre.

Ultima zi a lunii vine cu vreme rece, nori şi ceva vânt, peste tot în ţara. Dacă nu vrei să dai de ploi, lapoviţă sau ninsori, ori de maxime potrivite pentru lunile de iarnă, mai bine stai în casă. O să fie cel mult 8 grade, însă vântul intens o să-ţi dea impresia că e şi mai frig. Ninge la munte şi în Transilvania, iar în Oltenia, sudul Banatului şi vestul şi nordul Munteniei ploile se transformă în ninsoare.  Doi-trei fulgi de zăpadă apar şi în restul ţării. 

 

Prognoza pentru Bucureşti

 

În Capitală azi te bucuri de vreme caldă, 19 grade, ceva soare şi vânt liniştit, dar încearcă să limitezi ieşirile în oraş. Şi luni vremea încă e bună: 19 grade şi soare printre nori.

De marţi însă, vremea schimbă foaia şi sigur nu o să mai vrei să ieşi din casă. Norii acoperă cerul, vântul prinde putere şi nu vor fi mai mult de 6 grade. Spre seară ai parte şi de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici