Prognoză specială pentru Bucureşti. Vremea va fi mai caldă decât de obicei, dar doar pentru o zi

Vremea în Capitală va fi mai caldă, joi, decât cea normală pentru această perioadă, însă de vineri se răceşte.

328 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Bucureşti. Vremea va fi mai caldă decât de obicei, dar doar pentru o zi

Conform prognozei speciale pentru Bucureşti, în intervalul joi ora 10.00 - vineri ora 8.00, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2...1 grad. Cerul va fi mai mult senin până spre orele serii, apoi se va înnora treptat, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, care la rafală vor atinge viteze în general de 35...40 km/h.

De vineri dimineaţă până sâmbătă la ora 10.00, valorile termice vor fi în scădere, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre -8 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare pe parcursul zilei, însă probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în orele amiezii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici