Se anunţă ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

Vor fi înregistrate ninsori în Capitală, iar stratul de zăpadă va ajunge la 10 centimetri, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti valabilă de vineri până sâmbătă seara.

3158 afișări
Imaginea articolului Se anunţă ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

Astfel, de vineri de la ora 10.00 până sâmbătă la ora 8.00, valorile de temperatură în Capitală vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad. Cerul va fi variabil cu înnorări seara şi noaptea când vor fi precipitaţii.

Vor fi ploi, care din a doua parte a nopţii se vor transforma în ninsoare. Cantităţile de precipitaţii vor fi de 15...20 l/mp şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi de 6...7 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări spre sfârşitul intervalului când la rafală vor fi viteze de până la 45 km/h.

Sâmbătă, până la ora 17.00, vor fi înnorări şi va continua să ningă, astfel că până la sfârşitul intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 40...45 km/h. Vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă va fi de 1...2 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici