Vizibilitate scăzută pe mai multe drumuri din Transilvania, din cauza ceţii

Ceaţa reduce vizibilitatea izolat sub 50 de metri, luni dimineaţa, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita şi Sălaj, informează Infotrafic.

102 afișări
Imaginea articolului Vizibilitate scăzută pe mai multe drumuri din Transilvania, din cauza ceţii

Vizibilitate scăzută pe mai multe drumuri din Transilvania, din cauza ceţii

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţa, sunt semnalate condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita şi Sălaj.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza în mers, sporind atenţia la volan, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să evite manevrele riscante sau depăşirile periculoase.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, este cod galben de ceaţă în mai multe localităţi din judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud până la ora 9.00, iar în zona depresionară din judeţul Harghita este cod galben de ceaţă până la ora 10.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici