METEO   Vremea în Bucureşti - vineri, 17 martie 2023. O zi umedă, rece, dar cu cer senin, numai bună pentru îmbrăcăminte lejeră

Conform ultimelor rapoarte meteo de la ANM şi Weather.com pentru vineri, 17 martie 2023, vremea în Bucureşti va fi relativ rece, umedă, dar cu cer senin.

290 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti - vineri, 17 martie 2023. O zi umedă, rece, dar cu cer senin, numai bună pentru îmbrăcăminte lejeră

Instagram - @khristina/@liana.vasilisinova @monica_ant

În Filaret şi Băneasa, cerul va fi senin, sugerând o zi însorită şi plăcută.

În Afumaţi, aerul va fi ceţos şi vântul va fi slab, iar umiditatea relativă ridicată, sugerând o zi umedă şi rece, potrivit ANM

Prognoza pe termen scurt indică un cer senin sau  parţial înnorat şi cu temperaturi în jurul valorii de 11-12 grade Celsius. 

Potrivit Weather.com,  vineri dimineaţa, temperatura va fi de 8 grade Celsius, cu şanse de 3% de precipitaţii în Bucureşti. 

Pe parcursul după-amiezii, temperatura va creşte până la 11-12 grade Celsius, cu şanse de 0% de precipitaţii.

Seara, temperatura va scădea până la 5 grade Celsius, cu şanse nule de precipitaţii.

Pe timpul nopţii, temperatura va ajunge la 2 grade Celsius. 

Pe baza prognozei de la Weather.com, ziua va fi relativ senină, cu temperaturi în creştere şi fără prea multe şanse de precipitaţii. 

La ora actuală, temperatura este de 3 grade Celsius. 

Umiditatea va fi de 80%, presiunea atmosferică de 1023.7 mb, iar indicele UV vor fi de 0 din 10.

Vizibilitatea va fi bună, iar la noapte, Luna va fi în faza de descreştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici