METEO Vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit în Bucureşti

Continuă să se înregistreze valori termice ridicate pentru această perioadă din an, joi şi vineri, în Bucureşti. Cerul va fi variabil, apoi se va înnora şi va creşte probabilitatea ca trecător să plouă slab.

120 afișări
Imaginea articolului METEO Vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit în Bucureşti

Vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit în Bucureşti

În intervalul joi ora 10.30 - vineri ora 8.00, valorile termice se vor situa în continuare cu mult peste cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie.

Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 4...7 grade. Cerul va fi variabil ziua, apoi se va înnora şi va creşte probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla moderat, cu unele inensificări în a doua parte a nopţii, când la rafală se vor atinge viteze de până la 40...45 km/h.

Vineri, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari după-amiaza şi seara când rafalele vor fi în jurul a 55 km/h. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici