3 din 10 români, dispuşi să plătească mai mult pentru vacanţe în ţară, dacă sunt condiţii de 5 stele

Jumătate dintre români îşi doresc condiţii de cinci stele în ţară, iar trei din zece români ar fi dispuşi să plătească mai mult pentru o vacanţă în România dacă ar fi disponibile servicii de calitate, potrivit unui studiu.

148 afișări
Imaginea articolului 3 din 10 români, dispuşi să plătească mai mult pentru vacanţe în ţară, dacă sunt condiţii de 5 stele

Sursa foto: Mediafaxfoto

Pentru 44% dintre români sunt importante condiţiile de 5 stele pe piaţa naţională, iar un procent de 49% dintre aceştia îşi doresc piscină şi SPA în hotelurile din ţară, precum şi spaţii comerciale (36%), arată un studiu realizat la cererea Nordis Group.

Cercetarea arată că trei din zece români ar fi dispuşi să plătească mai mult pentru o vacanţă în România atât timp cât e îndeplinită condiţia de a avea parte de servicii superioare şi de facilităţi de 5 stele. Dintre românii cu venituri mai mari, 50% susţin că sunt interesaţi să petreacă o vacanţă în România într-o locaţie de 5 stele. În rândul femeilor, procentul ajunge la 47%.

Astfel, pentru români, principalele facilităţi care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscină şi SPA (49%), în special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 35 şi 55 ani, şi serviciile de curăţenie (42%), mai ales pentru bărbaţi (46%), pentru cei cu vârsta între 35 şi 55 ani (46%), dar şi pentru cei cu venituri mici (47%).

Tot la capitolul facilităţi lipsesc şi spaţiile comerciale din hotel (36%), în special pentru femei (41%) şi pentru tineri (39%).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici