A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis/ Sicriul cu trupul neînsufleţit, dus la capela catolică - GALERIE FOTO

Doliu în familia preşedintelui Klaus Iohannis, după ce mama lui Carmen Iohannis a murit duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10643 afișări
Imaginea articolului A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis/ Sicriul cu trupul neînsufleţit, dus la capela catolică - GALERIE FOTO

A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Vezi mai jos GALERIA FOTO 

UPDATE ora 17:19 - Sicriul cu trupul neînsufleţit al soacrei preşedintelui, dus la capela catolică

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Georgetei Lăzurca, soacra preşedintelui, a fost scos din casă şi dus la capela catolică din Cimitirul Municipal din Sibiu, de către angajaţii unei firme de pompe funebre, în prezenţa lui Klaus şi Carmen Iohannis, transmite corespondentul MEDIAFAX

La ora transmiterii acestei ştiri, Klaus Iohannis se află la Sibiu, alături de soţie, după ce a aflat de decesul soacrei sale pe drumul de întoarcere către Bucureşti.

Familia prezidenţială a fost surprinsă în faţa locuinţei Georgetei Lăzurca la scoaterea din casă a sicriului.

Soacra preşedintelui a murit duminică, în jurul prânzului, după ce, spun apropiaţii, ar fi suferit de o boală mai multă vreme.

Deşi nu este totul stabilit, apropiaţii familiei spun că înmormântarea Georgetei Lăzurca va avea loc marţi, iar dministraţia prezidenţială a anunţat că preşedintele Iohannis şi-a anulat toate întâlnirile.

 

Lăzurca Georgeta, mama soţiei preşedintelui României, Carmen Iohannis, a decedat duminică, la vârsta de 90 de ani, au confirmat surse din rândul apropiaţilor familiei Iohannis.

Aceasta locuia de o perioadă de timp în reşedinţa familiei Iohannis, de pe strada Bâlea din Sibiu, spun aceleaşi surse, iar Carmen Iohannis ar fi fost cu ea în momentul decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici