Abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, votată pe articole

Camera Deputaţilor a adoptat pe articole, luni, proiectul de lege prin care Guvernul este abilitat să emită ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare.

215 afișări
Imaginea articolului Abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, votată pe articole

Abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, votată pe articole (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, a precizat că domeniile pentru care Guvernul doreşte să emită ordonanţe sunt Finanţe, Agricultură, Transporturi, Dezvoltare regională, Turism, Mediu, Administraţie şi Interne, Cultură, Achiziţii publice, Contravenţii, Fonduri nerambursabile.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a precizat că sunt acte normative strict necesare pentru realizarea procesului de guvernare.

Camera Deputaţilor este for decizional cu acest proiect, iar votul final va fi dat în şedinţa de plen de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici