Acord TVR, Realitatea TV şi Antena 3, pentru dezbateri cu toţi candidaţii la Preşedinţie

TVR, Realitatea TV şi Antena 3 au încheiat, miercuri, un acord privind organizarea unor dezbateri publice cu toţi candidaţii la alegerile pentru Preşedinţie, care vor avea loc în studioul Televiziunii Publice, vor fi difuzate şi de cele două posturi de ştiri, cu moderatori de la cele 3 televiziuni.

139 afișări
Imaginea articolului Acord TVR, Realitatea TV şi Antena 3, pentru dezbateri cu toţi candidaţii la Preşedinţie

Acord TVR, Realitatea TV şi Antena 3, pentru dezbateri cu toţi candidaţii la Preşedinţie (Imagine: Mircea Roşca/MediafaxFoto)

Prima serie de dezbateri a fost programată miercuri: între orele 17:00-18:30 - invitaţi: Remus Cernea, Ovidiu Iane, Eduard Manole, Constantin Rotaru, Constantin Ninel Potîrcă, iar între orele 19:30-21:30 - invitaţi: Crin Antonescu, George Becali, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Kelemen Hunor, Sorin Oprescu şi Corneliu Vadim Tudor.

"Iniţiativa celor trei televiziuni vine ca urmare a interesului, în creştere, manifestat de public pentru organizarea de confruntări directe între candidaţi şi din dorinţa de a sprijini o prezenţă la vot cât mai mare la alegerile prezidenţiale", se arată în comunicatul Televiziunii Publice.

Potrivit TVR, dezbaterile se vor organiza cu respectarea prevederilor legale în vigoare, vor avea loc în studioul TVR şi vor fi difuzate concomitent şi pe posturile Realitatea TV şi Antena 3.

Moderatorii vor fi desemnaţi câte unul din partea fiecărei televiziuni partenere.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, s-a stabilit că Luca Niculescu va modera dezbaterea organizată miercuri, între orele 19:30-21:30, la care vor fi invitaţi: Crin Antonescu, George Becali, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Kelemen Hunor, Sorin Oprescu şi Corneliu Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici