Video Adrian Sârbu: Iohannis a inventat democraţia de rotativă doar ca să ţină PNL la putere

  • Liderii PNL nu au nicio afinitate cu liberalismul şi valorile sale. Ei au subordonat partidul lui Klaus Iohannis, cel dintâi dascăl al ţării.
  • Klaus Iohannis a inventat democraţia de rotativă doar ca să ţină PNL-ul la putere
  • Liberalii, care nu-şi respectă identitatea, trecutul şi cultura au găsit motiv să nu aniverseze 148 de ani de la înfiinţarea partidului
601 afișări

“Liderii liberali (…) ştiu că sunt într-un proces inexorabil de autodesfiinţare a Partidului Naţional Liberal, cu care, cea mai mare parte dintre ei nu are niciun fel de afinitate, ştiu că au subordonat acest partid domnului întâi dascăl Iohannis şi că dl. dascăl Iohannis a inventat democraţia de rotativă… doar ca să ţină PNL-ul la putere (…), o manevră politică. Rezultatul e că PNL, un partid care (…) nu-şi respectă identitatea, cultura şi trecutul găseşte oricând motive să nu se aniverseze 148 de ani de existenţă.

Iată rezultatul zilei de azi. Să-l reţinem”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că rotaţia premierilor  trebuie să se desfăşoare rapid, corect, cum s-ar zice “sticlă”. Şeful statului le-a cerut liberalilor să trateze negocierile în Coaliţie şi cu greviştii din Educaţie cu toată seriozitate, fiindcă “numai de instabilitate şi de certuri politice nu avem nevoie". Liberalii s-au conformat şi, pe motivul  grevei generale din Educaţie au anulat o manifestare pregătită la Piteşti pentru aniversarea a 148 de ani de la înfiinţarea PNL.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici