Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, duminică, la Ploieşti, că este decisă să nu participe la lucrările Parlamentului atâta vreme cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase, Săftoiu spunând că renunţarea la boicot ar însemna să contribuie la decredibilizarea instituţiei.

132 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului

Adriana Săftoiu: Dacă Opoziţia renunţă la boicot, va contribui la decredibilizarea Parlamentului (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Prezentă, duminică, la Ploieşti, Adriana Săftoiu a afirmat că atitudinea opoziţiei care nu participă la şedinţele Camerei Deputaţilor atunci când acestea sunt conduse de Roberta Anastase nu înseamnă chiul din Parlament şi nu are legătură cu persoana Robertei Anastase, ci cu atitudinea acesteia.

Săftoiu a spus că "dacă un preşedinte al unei secţii de votare ar număra greşit un vot în plus sau în minus persoana respectivă ar avea foarte repede dosar penal nu într-un an sau doi".

"A continua activitatea în Parlament sub oblăduirea doamnei Anastase ar însemna să aprobăm în mod tacit furtul în Parlament. (...) Din punctul meu de vedere, cred că dacă opoziţia va renunţa la acest boicot înseamnă să contribuim a nu ştiu câta oară la decredibilizarea instituţiei", a afirmat Adriana Săftoiu într-o conferinţă de presă.

Deputatul PNL a criticat Guvernul condus de Emil Boc spunând că Executivul se consideră suveran şi consideră că Parlamentul îi este subordonat.

"Ceea ce fac Emil Boc şi Roberta Anastase e să transforme Parlamentul într-o anexă a Guvernului", a spus Săftoiu.

Aceasta a precizat că în cadrul unor discuţii informale membri ai PDL i-au spus că renunţarea de către PDL la Roberta Anastase ar însemna ca opoziţia să înregistreze o victorie, Săftoiu catalogând aceste explicaţii drept unele cinice.

Adriana Săftoiu a mai spus că dacă PNL ar decide să renunţe la boicotul din Camera Deputaţilor ea ar renunţa la disciplina de partid şi nu ar participa la şedinţele conduse de Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici