Adriana Săftoiu: Despre modul în care au fost anunţaţi părinţii Alexandrei prin telefon... impardonabil

Adriana Săftoiu, deputat PNL, critică modul în care a fost anunţată familia despre prezenţa ADN-ului Alexandrei în oasele din butoiul de pe proprietatea lui Dincă. Săftoiu spune că este impardonabil ca informarea să fie telefonică. Cea care a anunţat familia este A.Birchall, ministrul Justiţiei.

1527 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu: Despre modul în care au fost anunţaţi părinţii Alexandrei prin telefon... impardonabil

Adriana Săftoiu: Despre modul în care au fost anunţaţi părinţii Alexandrei prin telefon... impardonabil

"Toate nenorocirile din curtea aceea nu puteau avea loc dacă autorităţile nu se făceau că nu văd dispariţiile, violenta, reteaua de trafic de prostituţie. Monstrul acela a făcut toate nenorocirile pentru că dispariţia unei fete nu ii deranja cu nimic pe cei care ar fi trebuit să acţioneze. A găsit mediul potrivit pentru a face toate atrocităţile. Toţi cei care s-au făcut că nu văd, că nu înţeleg, că ştiu ei că a făcut fata ceva dacă a fost răpită, a dispărut cu "iubitul" si se întoarce ea, sunt complicii monstrului. Si demisia e prea puţin. Mi-e teamă că o dată ce se declară "caz rezolvat" reţelele îşi vor vedea liniştite de drum. Cât despre modul în care au fost anunţaţi părinţii prin telefon... impardonabil.", scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Adriana Săftoiu a fost prezentă la audierea conducerii STS, de lunea trecută, şi a ascultat convorbirile Alexandrei la 112.

Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, spune că va solicita o expertiză internaţională a rămăşiţelor identificate la Caracal.

Unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Taguri:
caracal,
crima,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici