Adriana Săftoiu, înlocuită de Camelia Spătaru la şefia Departamentului de comunicare al PNL

Liberalii au înlocuit-o, luni, pe Adriana Săftoiu de la conducerea Departamentului de comunicare al PNL cu fostul purtător de cuvânt al Guvernului Camelia Spătaru, Săftoiu urmând să se ocupe de "construcţia mesajelor" transmise de PNL, dar şi de comunicare în campania prezidenţială a lui Antonescu.

291 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu, înlocuită de Camelia Spătaru la şefia Departamentului de comunicare al PNL

Adriana Săftoiu, înlocuită de Camelia Spătaru la şefia Departamentului de comunicare al PNL

Secretarul general al PNL, Radu Stroe a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Spătaru a fost propusă şi validată, cu majoritate de voturi, în BPC şi CNEx în funcţia de conducere şi coordonare a Departamentului de comunicare al PNL, urmând să se ocupe de transmiterea mesajelor liberale către presă şi de comunicarea cu presa.

În ceea ce priveşte implicarea Adrianei Săftoiu în activitatea de comunicare, Stroe a menţionat că Săftoiu "se va ocupa de construcţia de mesaje".

"Adriana Săftoiu rămâne în forul care construieşte mesajele PNL", a precizat Radu Stroe.

Întrebat dacă Săftoiu se va ocupa de comunicare în campania lui Antonescu pentru prezidenţiale, secretarul general al PNL a menţionat că "la momentul potrivit" se va decide ca Adriana Săftoiu să se ocupe de "construcţia mesajelor pentru campania lui Crin Antonescu".

În ceea ce priveşte poziţia pe care o va ocupa Brânduşa Miron în Departmentul de comunicare, Radu Stroe a menţionat că Miron va rămâne în continuare în acest departament, dacă mai doreşte să lucreze cu PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici