Adriean Videanu, huiduit de câţiva pensionari la Târgu Jiu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, care se află, joi, la Târgu Jiu, a fost huiduit de câteva persoane care l-au oprit la intrarea în sediul PDL Gorj, reproşându-i situaţia pensionarilor.

16 afișări
Imaginea articolului Adriean Videanu, huiduit de câţiva pensionari la Târgu Jiu

Adriean Videanu, huiduit de câţiva pensionari la Târgu Jiu (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Adriean Videanu a ajuns, joi la prânz, la sediul PDL Gorj, alături de Vasile Blaga, pentru a participa la o şedinţă cu reprezentanţii organizaţiei judeţene în vederea stabilirii datei la care vor avea loc alegerile pentru şefia filialei.

La intrarea în sediul PDL Gorj se aflau mai multe persoane, care au început să-şi exprime nemulţumirile, iar Videanu s-a oprit pentru a discuta cu acestea, în timp ce Blaga şi-a continuat drumul.

Oamenii i-au reproşat fostului ministru al Economiei situaţia în care se află pensionarii şi femeile cu copii mici, spunându-i că nu au ce mânca. După ce a stat pentru scurt timp de vorbă cu oamenii nemulţumiţi, Videanu a plecat, în timp ce era huiduit de câţiva dintre aceştia.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa de la PDL Gorj este în desfăşurare.

PDL Gorj este condus de peste doi ani de preşedinţi interimari, senatorul Ion Ruşeţ fiind în această funcţie de aproximativ două luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici