Alegerea funcţiilor de conducere în PSD se va face după actualul Statut

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a stabilit, vineri, ca alegerile pentru funcţiile centrale de conducere să se facă, la Congresul de sâmbătă, după prevederile actualului Statut.

20 afișări
Imaginea articolului Alegerea funcţiilor de conducere în PSD se va face după actualul Statut

Alegerea funcţiilor de conducere în PSD se va face după actualul Statut (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Delegaţii la Congres vor alege, prin vot direct, preşedintele, secretarul general şi 15 vicepreşedinţi.

CEX a mai stabilit că vicepreşedinţii vor fi aleşi în ordinea descrescătoare a numărului de voturi obţinute.

Singura modificare ce va fi adusă Statutului va fi eliminarea criteriului regional şi a celui pe domenii din alegerea vicepreşedinţilor.

Candidaţii la funcţia de vicepreşedinte vor figura pe un singur buletin de vot, delegaţii urmând să aleagă, din cei peste 60 de candidaţi, 15 nume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici