Alegeri în SUA | Partidul Republican menţine avansul pentru controlul Camerei Reprezentanţilor

Partidul Republican din Statele Unite menţine avansul în cursa pentru a obţine majoritatea în Camera Reprezentanţilor, potrivit datelor electorale actualizate, în timp ce cursa pentru controlul asupra Senatului rămâne foarte strânsă.

294 afișări
Imaginea articolului Alegeri în SUA | Partidul Republican menţine avansul pentru controlul Camerei Reprezentanţilor

Alegeri în SUA | Partidul Republican menţine avansul pentru controlul Camerei Reprezentanţilor

Potrivit proiecţiilor postului de televiziune ABC News, bazate pe datele din acest moment, Partidul Republican a obţinut 209 locuri în Camera Reprezentanţilor, iar Partidul Democrat 191.

Proiecţiile postului de televiziune CNN indică 201 locuri pentru Partidul Republican în Camera Reprezentanţilor, în timp ce Partidul Democrat este la nivelul de 182 de locuri. Camera Reprezentanţilor are 435 de locuri, iar controlul va fi al partidului care va depăşi 218 locuri.

La Senat, cursa rămâne foarte strânsă, atât Partidul Democrat, cât şi Partidul Republican fiind în acest moment la nivelul de 48 de locuri. Majoritatea simplă va fi atinsă la 51 de locuri, dar este posibilă şi o situaţie de egalitate. Situaţia din Senat depinde de rezultatele alegerilor din statele Arizona, Georgia, Nevada şi Wisconsin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici