ALEGERI LOCALE 2012: Ponta şi Antonescu i-au felicitat pe candidaţii USL care au câştigat alegerile

Copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au felicitat, marţi, pe candidaţii USL care au câştigat alegerile, precum şi "pe cei care au făcut tot posibililul" şi, de asemenea, pe cetăţenii care i-au votat.

218 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012: Ponta şi Antonescu i-au felicitat pe candidaţii USL care au câştigat alegerile

Victor Ponta şi Crin Antonescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Vă rog să vă imaginaţi cu toţii ce ar fi făcut instituţiile statului conduse de PDL, de guvernul Ungureanu", a spus Victor Ponta.

El i-a felicitat pe mai mulţi candidaţi ai Uniunii care au câştigat primării şi şefii de consilii judeţene în ţară, precum Cătălin Nechifor, Robert Negoiţă, Horia Uioreanu, Cristinel Bîgiu, Nicolae Robu, Cristian Adomniţei, Olguţa Vasilescu, Rareş Mănescu şi Marian Vanghelie.

Preşedintele PNL Crin Antonescu i-a felicitat şi el pe candidaţii victorioşi, adăugând că "merită în egală măsură şi cei care nu au câştigat, dar au făcut tot posibilul".

El i-a felicitat pe social-democraţii care au susţinut candidaţii liberali şi pe toţi liberalii care i-au susţinut pe social-democraţi.

"Cred că numai aşa a fost posibil succesul în dimensiunea lui pe care o cunoaştem acum", a subliniat Antonescu.

El i-a îndemnat pe colegii din USL să-şi respecte angajamentele faţă de alegători, apreciind că în caz contrar actualul guvern va avea soarta celui demis la moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici