Alegeri locale 2020. Reacţia premierului Ludovic Orban, după închiderea urnelor: Victoria lui Nicuşor Dan nu lasă loc de comentarii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că rezultatul obţinut de Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este clar şi nu lasă loc de comentarii.

738 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale 2020. Reacţia premierului Ludovic Orban, după închiderea urnelor: Victoria lui Nicuşor Dan nu lasă loc de comentarii

Orban a declarat că a luat decizia de a-l susţine pe Nicuşor Dan, deşi i-a fost greu să nu pună un candidat propriu.

„Astăzi se vede clar că dacă nu eram în alianţă cu partenerii noştri din USR PLUS pentru a-l susţine pe Nicuşor Dan ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatiţa pesedistă şi să eliberăm Bucureştiul”, a spus Orban.

Acesta a precizat că a luat decizia de a-l susţine pe Nicuşor Dan pentru că a fost onest, a avut bun simţ, cunoştea problemele Bucureştiului şi era devotat locuitorilor Capitalei.

„Este o victorie pe care, hai să fim cinstiţi, foarte puţini o aşteptau şi nu numi că e o victorie, dar e o victorie clară care nu lasă loc de comentarii. Bucureştenii şi-au dorit să elibereze Capitala de caracatiţa PSD care a sufocat întreaga administraţie ”, a spus premierul Orban.

Potrivit acestuia, victoria lui Nicuşor Dan l Primăria Capitalei este rezultatul a 12 ani de efort depus acesta.

„Este o victorie care este rezultatul unui efort depus de Nicuşor Dan vreme de cel puţin 12 ani, a unei implicări pentru interesul public şi al unui program realist, fără angajamente care nu au bază”, mai spus Orban.

Nicuşor Dan câştigă Primăria Generală a Capitalei, potrivit unui exit-poll realizat de CURS Avangarde, cu 42,7%, în timp ce Gabriela Firea a fost creditată cu 39% din voturile bucureştenilor

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici