ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a Mariei Grapini, candidat USL în Timiş pentru un loc de deputat

Femeia de afaceri Maria Grapini, care candidează din partea USL pentru un loc de deputat în Timişoara, menţionează în declaraţia de avere două case, un autoturism fabricat în 2006 şi bijuterii de 120.000 lei, precum şi tablouri de aceeaşi valoare.

397 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a Mariei Grapini, candidat USL în Timiş pentru un loc de deputat

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Maria Grapini, candidat USL în Timiş pentru un loc de deputat (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Conform declaraţiei de avere depusă la BEJ Timiş de Maria Grapini, în dosarul de candidatură, aceasta deţine un teren extravilan de 750 metri pătraţi, în zona Lacului Surduc din judeţul Timiş, cumpărat în anul 2005.

Grapini mai are o casă de locuit de 430 metri pătraţi, construită în anul 1998, în Timişoara, şi o casă de vacanţă construită în anul 2005 pe malul lacului Surduc, de 50 metri pătraţi.

Maria Grapini deţine un autoturism Volkswagen Touareg, an de fabricaţie 2006, dar şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 120.000 de lei, precum şi tablouri în valoare de 120.000 de lei.

Femeia de afaceri mai are şi un depozit bancar de 10.000 de lei, la City Bank, din anul 2010.

De asemenea, Grapini are acţiuni la Pasmatex SA în valoare de peste două milioane de lei, la Pasmatex Conf SA în valoare de peste 69.000 de lei şi la Certasig Bucureşti de peste 48.000 de lei.

La capitolul "Venituri", Maria Grapini a obţinut în anul fiscal 2011, ca preşedinte al Pasmatex SA, 211.285 lei şi alţi 6.720 lei ca acţionar la Pasmatex Conf SA.

Maria Grapini deţine funcţia de vicepreşedinte al Partidului Conservator.

Ea candidează pentru un post de deputat în Colegiul electoral 3 Timişoara. Contracandidaţi îi sunt Adrian Orza (ARD), Marius Cristinel Dugulescu (PP-DD), Kiss Andrei (UDMR) şi Gheorghe Pribeanu (PRM).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici