ALEGERI PARLAMENTARE - Ponta: Mă bucur să-i dau o mână de ajutor lui Dragnea. Dragnea: Prietenul şi camaradul meu, Victor Ponta, s-a ţinut de cuvânt

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Alexandria, la lansarea candidaţilor USL din Teleorman, că a venit la acest eveniment pentru a-i da o mână de ajutor lui Liviu Dragnea să fie ales în Parlament, arătând că şi el a primit de la Dragnea tot ajutorul de care avea nevoie.

365 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE - Ponta: Mă bucur să-i dau o mână de ajutor lui Dragnea. Dragnea: Prietenul şi camaradul meu, Victor Ponta, s-a ţinut de cuvânt

Victor Ponta si Liviu Dragnea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Mă bucur să fiu azi aici ca să-i dau o mână de ajutor lui Liviu Dragnea ca să fie ales deputat. Am primit de multe ori ajutorul de care aveam nevoie de la Liviu, am primit întotdeuna ajutorul de care aveam nevoie de la senatorul dumneavoastră Crin Antonescu", a spus Ponta.

El a arătat că este momentul să se facă dreptate până la capăt şi să se câştige alegerile parlamentare.

"Azi e un moment bun pentru Alexandria, pentru Teleorman şi pentru România, este momentul în care ne pregătim să facem dreptate până la capăt, să câştigăm alegerile parlamentare, să ne ţinem de cuvânt mai departe, aşa cum ne-am ţinut până acum, când am spus că dăm înapoi pensiile, salariile, când am spus că deschidem spitale", a spus Ponta.

Liviu Dragnea şi Crin Antonescu se numără printre candidaţii USL în judeţul Teleorman, secretarul general al PSD vizând un mandat de deputat, iar preşedintele PNL unul de senator.

Dragnea: Prietenul şi camaradul meu, Victor Ponta, s-a ţinut de cuvânt: autostrada Sudului va începe

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a ţinut să-i mulţumească, vineri, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL de la Teleorman, premierului Victor Ponta, despre care a spus că este "prietenul şi camaradul" său, pentru că şi-a ţinut promisiunea, iar construcţia autostrăzii Sudului va începe.

"Aici, pe această scenă, primul-ministru, un om de cuvânt, prietenul meu, camaradul meu, a răspuns la o întrebare de-a mea, că da, autostrada Sudului va începe. Şi la începutul lunii decembrie, aici, la Alexandria, se va semna documentul care va iniţia măsurătorile penturu autostrada Sudului Bucureşti - Alexandria - Roşiori - Slatina - Craiova - Lugoj - Timişoara. Şi pentru asta, sincer, vreau să-i mulţumesc", a spus Dragnea

El a arătat că, dincolo de faptul că această autostradă va fi o investiţie utilă pentru România, care va determina dezvoltare în toată partea de sud a României, premierul Victor Ponta a arătat că este un om de cuvânt.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici