Video ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Băsescu: Noul preşedinte să facă România frumoasă. E important ca toţi românii cu drept de vot să vină la urne - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, după ce a votat la Colegiul A.D.Xenopol, că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte şi că, după 10 ani, va veni alt tip de preşedinte, el pledând pentru un ”preşedinte care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă”.

1119 afișări

”În primul rând, este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, după zece ani, va veni alt tip de preşedinte. Problema este să fie un preşedinte care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă”, a spus preşedintele.

Şeful statului a fost întâmpinat la secţia de votare de aproximativ o sută de simpatizanţi care i-a scandat numele.

Întrebat dacă viitorul preşedinte va fi un preşedinte mai puţin jucător, Traian Băsescu a răspuns: ”Nu ştiu, dar e clar că niciunul din cei 14 nu seamănă cu mine”.

Şeful statului a venit la secţia de votare de la Colegiul A.D.Xenopol însoţit de soţia sa, Maria Băsescu.

Băsescu: E important ca toţi cei 18.300.000 de români cu drept de vot să vină la vot, au 14 opţiuni

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, dumunică, după ce şi-a exprimat votul, că este extraordinar de important ca astăzi, dacă se poate, toţi cei 18.300.000 de cetăţeni cu drept de vot să vină să voteze, pentru că au 14 opţiuni şi este clar că niciunul dintre candidaţi nu seamănă cu el.

”Este extraordinar de important ca, astăzi, românii să vină la vot. Toţi, dacă se poate, toţi cei 18.300.000 de cetăţeni cu drept de vot”, a spus Traian Băsescu.

El a mai arătat că este un moment în care românii trebuie să decidă tipul de preşedinte pe care îl vor.

”Unora le-a plăcut modul în care mi-am exercitat eu mandatul, altora nu le-a plăcut. Au 14 opţiuni şi este clar că niciunul nu seamnănă cu mine. Vor trebui să opteze pentru un alt tip de preşedinte şi este improtant să nu stea acasă, să vină la vot”, a afirmat şeful statului.

Întrebat ce planuri are pentru această zi, Băsescu a răspuns, râzând: ”De weekend”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici