ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Iliescu: Sper să marcăm intrarea în normalitate. Doar o guvernare coerentă poate asigura acest lucru

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a votat, duminică, la liceul Jean Monnet, el exprimându-şi speranţa ca România să marcheze un moment de intrare în normalitate şi apreciind că doar o guvernare coerentă poate să asigure acest deziderat.

176 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Iliescu: Sper să marcăm intrarea în normalitate. Doar o guvernare coerentă poate asigura acest lucru

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Iliescu: Sper să marcăm intrarea în normalitate. Doar o guvernare coerentă poate asigura acest lucru (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am votat cu gânduri de bine, de bine pentru ţară. Sper să marcăm un moment de intrare în normalitate pentru ţară. Ăsta este elementul de bază", a afirmat Iliescu.

El a arătat că numai o guvernare coerentă poate asigura normalizarea generală.

"Sper să intrăm într-o normalizare generală în viaţa politică, în viaţa socială. Sunt premise, sunt nişte starturi care trebuie consiolidate şi numai o guvernare coerentă, în care toţi factorii de putere să conlucreze, poate să asigure aşa ceva. Asta este esenţa acestei opţiuni la vot de astăzi", a spus Iliescu.

El a mai arătat că intrarea în normalitate e dată de şi de faptul că "singurul element de culoare" a dispărut din confruntările electorale.

„Nu a fost o campanie prea densă dacă ne uităm în urmă la primele campanii de după ’90. Dar e firesc, adică am întrat într-un proces de normalizare. Singurul element de culoare a dispărut din eşichierul confruntărilor electorale, aşa că intrăm într-o fază de normalitate”, a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a venit la vot singur, fără a fi însoţit de soţia sa, Nina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici