Aleksei Navalnîi nu are regrete după un an de încarcerare. „Nu vă temeţi de nimic”

  • După ce a petrecut un an după gratii, proeminentul critic al puterii de la Kremlin, Aleksei Navalnîi a postat un mesaj pe reţelele de socializare
  • Navalnîi a transmis un mesaj prompt susţinătorilor săi: „Nu vă temeţi de nimic”
  • Disidentul politic a supravieţuit unui atac cu agentul neurotoxic noviciok iar după recuperarea din Germania, a fost judecat şi încarcerat în Rusia
856 afișări
Imaginea articolului Aleksei Navalnîi nu are regrete după un an de încarcerare. „Nu vă temeţi de nimic”

Sursa foto: MediafaxFoto

Critic înverşunat al preşedintelui rus Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi a transmis un mesaj plin de speranţă susţinătorilor săi din spatele gratiilor: „Nu vă temeţi de nimic”.

A trecut un an de când Navalnîi a fost arestat de autorităţi pe Aeroportul Internaţional din Moscova şi condamnat la doi ani şi jumătate.

Germania i-a oferit azil politic în timp ce era sub tratatament pentru a se recupera după atacul cu agentul neurotoxic noviciok, dar a refuzat.

„Nu regret nicio secundă”, a declarat Navalnîi despre decizia sa de a se întoarce în Rusia, doar pentru a fi arestat, relatează Deutsche Welle.

„După ce am ispăşit primul meu an de închisoare, vreau să spun tuturor exact ce le-am strigat celor adunaţi în faţa tribunalului când un convoi m-a condus la o dubă de poliţie: să nu vă fie frică de nimic. Aceasta este ţara noastră şi nu avem alta”, adaugă Navalnîi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici