Alianţa pentru Unirea Românilor sărbătoreşte blocarea certificatului COVID: o victorie importantă pentru români

Co-preşedinţii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu, se laudă că au blocat certificatul COVID, prin protestul organizat, marţi, la Parlament: „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”.

2031 afișări
Imaginea articolului Alianţa pentru Unirea Românilor sărbătoreşte blocarea certificatului COVID: o victorie importantă pentru români

Sursa foto: Mediafaxfoto

După protestul violent de la Parlament, organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), co-preşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu au transmis că le mulţumesc participanţilor.

Ei îşi exprimă, totodată, speranţa că politicienii au înţeles semnalul transmis în legătură cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

„Protestul a fost un succes, pentru că, cel puţin pentru moment, am reuşit să blocăm adoptarea proiectului de lege în Parlament. Românii nu vor, în majoritatea lor, introducerea certificatului verde la locul de muncă, iar astăzi (marţi - n.r.) s-a văzut clar acest lucru. Mai mult, parlamentarii de la PSD, PNL, USR şi UDMR nu au avut curajul să iasă în faţa oamenilor şi să le vorbească, ceea ce arată o ruptură evidentă între clasa politică şi poporul român. Cei care ocupă astăzi fotoliile Parlamentului nu mai reprezintă pe nimeni”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

„Este o victorie a Alianţei pentru Unirea Românilor, o victorie a românilor. Felicit manifestanţii şi forţele de ordine pentru un nou protest lipsit de incidente şi ţin să precizez că niciun protest AUR din trecut nu s-a soldat cu violenţe. Întotdeauna, când au fost observaţi agitatori, oamenii noştri s-au delimitat ferm de ei. Este ceea ce am făcut şi astăzi”, a subliniat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Simion şi Târziu atrag atenţia că PSD-PNL-UDMR au anunţat că iau în considerare adoptarea certificatului Covid prin asumarea răspunderii de către Guvern.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici