Alin Teodorescu: Dacă premierul propune o structură Guvern-Parlament, voi accepta

Deputatul PSD Alin Teodorescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, cu care a discutat aspecte tehnice legate de îndeplinirea unor prevederi ale Tratatului de aderare.

1 afișare
Imaginea articolului Alin Teodorescu: Dacă premierul propune o structură Guvern-Parlament, voi accepta

Alin Teodorescu: Dacă premierul propune o structură Guvern-Parlament, voi accepta

Teodorescu a declarat că s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta s-a întâlnit, marţi, şi cu deputatul PSD Vasile Puşcaş, fost negociator-şef al României în relaţia cu Uniunea Europeană.

Deputatul PSD a afirmat că în discuţia cu Tăriceanu a abordat unele aspecte tehnice legate de îndeplinirea unor prevederi ale Tratatului de aderare, în special în cele patru domenii care ridică unele semne de întrebare - agricultura, justiţia, concurenţa şi bugetul.

Teodorescu a catalogat discuţia cu Tăriceanu ca fiind una normală, obişnuită şi a menţionat că acum iniţiativa aparţine premierului în ceea ce priveşte crearea unei formule instituţionale care să îl includă şi pe el.

"Dacă (premierul – n.r.) face o structură Guvern-Parlament, voi accepta să fac parte, dacă este nevoie, pentru că nu este o problemă", a spus el.

Alin Teodorescu a mai apreciat că în opinia sa unele dintre problemele cu care se confruntă România în relaţia cu Uniunea Europeană, în special cele din justiţie şi agricultură, sunt rezolvabile în termenul cerut de Uniune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici