Alina Gorghiu: "Votez pentru normalitate, pentru speranţă şi nu pentru resemnare" GALERIE FOTO

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, care şi-a exprimat opţiunile electorale la Timişoara, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "normalitate, pentru speranţă şi nu pentru resemnare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1238 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: "Votez pentru normalitate, pentru speranţă şi nu pentru resemnare" GALERIE FOTO

Alina Gorghiu: "Votez pentru normalitate, pentru speranţă şi nu pentru resemnare" GALERIE FOTO

Gorghiu a declarat că nu votează în calitate de om politic, ci ca "om normal", pentru copilul ei, pentru familie şi pentru apropiaţi.

Alina Gorghiu a declarat că a votat "pentru normalitate, pentru speranţă şi nu pentru resemnare".

"Votez pentru soluţii realiste şi nu pentru fantezii şi mi-aş dori foarte mult să văd că astăzi orice strategie legată de absenteism este iluzorie", a declarat liderul liberal.

"Mi-aş dori foarte mult să văd că orice strategie legată de absenteism este astăzi iluzorie. Fac apel la toţi tinerii să îşi ia la vot părinţii, prietenii, rudele, iubiţii şi iubitele şi să vină să voteze viitorul României aşa cum şi-l doresc, normal, drept, care să le dea şanse", a adăugat Alina Gorghiu.

Gorghiu s-a prezentat la vot la Liceul Pedagogic "Carmen Silva" din Timişoara, şcoală la care a învăţat mama ei.

Ea a mers la vot împreună cu primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, cu soţul ei şi cu mai mulţi candidaţi.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici