Ambasadorii României la Chişinău şi Kiev, numiţi în funcţie

  • Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele pentru acreditarea ambasadorilor României în Republica Moldova şi Ucraina.
  • Aceştia sunt Alexandru Victor Micula şi Cristian Leon Ţurcanu.
245 afișări
Imaginea articolului Ambasadorii României la Chişinău şi Kiev, numiţi în funcţie

Şeful statului a semnat decretele pentru acreditarea lui Alexandru-Victor Micula în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Ucraina, cu reşedinţa la Kiev, precum şi a lui Cristian-Leon Ţurcanu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Moldova, cu reşedinţa la Chişinău.

De asemenea, Iohannis, a promulgat Legea pentru modificarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, Legea pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014 şi Legea pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014.

Totodată, a fost înaintat în gradul de general-maior – cu două stele, în retragere, generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, veteran de război, Năstase Constantin din Ministerul Apărării Naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici