Ambasadorul SUA, Hans Klemm, discuţie despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei"

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că a fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde a discutat despre “nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei”, dar şi despre “răspunsul extraordinar al românilor”, afirmând că avut întâlniri bune la Cluj.

3387 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA, Hans Klemm, discuţie despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei"

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, discuţie despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei"

”Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”, a afirmat ambasadorul Hans Klemm, într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

Hans Klemm a afirmat că, la Cluj, a avut o întâlnire cu primarul Emil Boc, dar şi cu tineri antreprenori.

”M-am întâlnit şi cu primarul Emil Boc de la care am aflat că în 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am întâlnit cu un tânăr antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul şi transferul de tehnologie pentru a susţine dezvoltarea sectorului IT din România”, a povestit Hans Klemm.

Hans Klemm a susţinut că “adevăratul motiv” al deplasării la Cluj l-a constituit o expoziţia „Electric Paradisum”, şi întâlnirea cu pictoriţa Anca Bodea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici