Amendament Ciolacu: Pieţele, deschise în starea de alertă

Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, arată un amendament propus de Marcel Ciolacu.

782 afișări
Imaginea articolului Amendament Ciolacu: Pieţele, deschise în starea de alertă

Amendament Ciolacu: Pieţele, deschise în starea de alertă

„Orban se luptă să scoată afară din pieţe producătorii români. #PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra românilor care îşi câştigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse româneşti. Vom vota mâine (marţi - n.r.) în plenul Camerei Deputaţilor amendamentul prin care pieţele să rămână deschise, cu respectarea tuturor măsurilor de distanţare şi protecţie sanitară”, anunţă pe Facebook Marcel Ciolacu.

Potrivit amendamentului, „pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, (...) îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”. Amendamentul este semnat de Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir.

Amendamentul este propus la Legea pentru aprobarea OUG 79/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal - bugetare, proiect care se află pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici