Ana Maria Pătru a primit votul Parlamentului pentru preşedinţia AEP

Actualul vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, susţinută de PDL, a fost votată, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, preşedinte al instituţiei.

159 afișări

Ea a primit 232 de voturi "pentru".

Pătru a primit, luni, aviz favorabil de la Comisile juridice reunite ale Parlamentului pentru a ocupa funcţia de preşedinte al instituţiei.

Votul acordat pentru candidatura Anei Maria Pătru, propusă de PDL, a fost dat în unanimitate.

Senatorul social-democrat Toni Greblă a fost singurul care i-a adresat o întrebare candidatei, acesta dorind să ştie ce s-a întâmplat cu dosarele constitutite de autorităţi după ce Autoritatea Electorală Permanentă a sesizat nereguli la ultimele alegeri generale.

Ana Maria Pătru a răspuns că Autoritatea Electorală Permanentă doar a constatat cazuri de vot multiplu, neavând competenţe să aplice sancţiuni sau să ia măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici