Ana Maria Pătru despre prezenţa la petrecerea PDL: În timpul liber fac ce vreau

Vicepreşedintele AEP, Ana Maria Pătru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, despre prezenţa sa la petrecerea preşedintelui cu liderii PDL, din seara alegerilor, că acest lucru nu a schimbat cu nimic rezultatul alegerilor europarlamentare şi că în timpul liber face ce vrea.

242 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Pătru despre prezenţa la petrecerea PDL: În timpul liber fac ce vreau

Ana Maria Pătru despre prezenţa la petrecerea PDL: În timpul liber fac ce vreau (Montaj foto)

Ana Maria Pătru a spus că duminică seară era în timpul ei liber şi a acuzat campania de presă împotriva ei.

"Nu sunteţi de vină dumneavoastră, ci persoanele care v-au instigat împotriva mea, care nu cunosc legea şi nici măcar nu fac un efort să o cunoască", a spus ea, despre materialele prezentate de mass-media, în care este fotografiată la petrecerea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii PDL, la un restaurant din Capitală.

Întrebată ce statut are în calitatea de vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru a spus că este "demnitar", şi că nu este membru PDL.

"În timpul meu liber eu decid ce fac şi se încheiase procesul de votare", a spus aceasta.

Referitor la faptul că, la acea oră, BEC nu analizase încă toate contestaţiile privind alegerile, Ana Maria Pătru a spus că, fiind "un simplu membru, cu un singur vot, nu schimbă cu nimic rezultatul alegerilor".

"Eu sunt convinsă că dumneavoastră ştiţi că nu am încălcat nicio prevedere legală, asta este o campanie de presă. În timpul meu liber decid singură ce fac, nu am încălcat nicio prevedere legală. Luaţi legea. Păcat că cei care vă instigă nu fac un efort să citească legea", a spus ea, vizibil deranjată de insistenţa presei.

Vicepreşedintele AEP, Ana Maria Pătru, membru al BEC, a fost prezentă, duminică seară, alături de Maria, Elena şi Traian Băsescu şi de lideri din PDL, la restaurantul Pescăruş, unde familia prezidenţială sărbătorea victoria fiicei şefului statului la euroalegeri, potrivit Jurnalului Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici