Anastase anunţă suspendarea şedinţei BP din cauza cvorumului, Olteanu (PNL) o contrazice

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor s-a suspendat, marţi, din lipsă de cvorum, a declarat preşedinta camerei Roberta Anastase, precizând că de la şedinţă au absentat reprezentanţii PSD.

10 afișări
Imaginea articolului Anastase anunţă suspendarea şedinţei BP din cauza cvorumului, Olteanu (PNL) o contrazice

Anastase anunţă suspendarea şedinţei BP din cauza cvorumului (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Stamatin)

"Nu este nicio problemă, pentru că ordinea de zi şi programul Camerei pe această săptămână au fost aprobate joi", a adăugat Anastase.

Chiar dacă Roberta Anastase şi liderul grupului PDL Mircea Toader au susţinut că de la şedinţă au absentat reprezentanţii PSD, la reuniunea conducerii Camerei s-au aflat doi reprezentanţi ai PSD+PC, Daniela Popa şi Valeriu Zgonea.

Liberalul Bogdan Olteanu, vicepreşedinte al Camerei, a declarat că nu înţelege de ce s-a suspendat şedinţa, pentru că "numărând colegii prezenţi" a constatat că erau şapte membri ai Biroului Permanent, respectiv câte doi de la PDL, PSD şi PNL şi un reprezentant de la UDMR.

Olteanu a spus că el şi-a lăsat mapa în sala de şedinţe a Biroului şi era pe holul Parlamentului în momentul în care şedinţa Biroului s-a suspendat.

"Eu eram la uşă, nu ştiu de ce s-a suspendat, nu înţeleg, nu am fost întrebaţi", a adăugat Bogdan Olteanu.

Şedinţa Biroului Permanent a fost suspendată la câteva minute după ce preşedinta Camerei Roberta Anastase şi liderii PDL au venit la şedinţă, fiind posibil ca următoarea reuniune a conducerii Camerei să aibă loc miercuri.

Deputaţii şi senatorii se vor reuni, marţi după-amiază, în trei şedinţe comune pe tema asumării răspunderii Guvernului pe legile Educaţiei, salarizării unitare şi respectiv pe reorganizarea agenţiilor.

La ora 19.00 este programat mesajul preşedintelui Băsescu către Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici