Anastase: Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu e atac politic, ci un atac la bunul simţ

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, sâmbătă, că oameni politici slabi îşi iau ca ţintă femei crezând că acestea sunt o pradă uşoară şi că Victor Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu înseamnă un atac politic şi că nu poate să stea 4 ani la guvernare fără cei 7 ani de-acasă.

412 afișări
Imaginea articolului Anastase: Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu e atac politic, ci un atac la bunul simţ

Anastase: Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu e atac politic, ci un atac la bunul simţ (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Oameni politici slabi sunt cei care îşi iau ca ţintă femei crezând că sunt o pradă uşoară. Se înşeală amarnic. Suntem mai puternice şi putem să ducem această bătălie până la capăt. E adevărat că limbajul nu este unul care să ne facă să ne simţim bine. Oameni eleganţi în aparenţă sunt cei care se exprimă cel mai urât, şi mă gândesc aici la Victor Ponta. Victor Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu înseamnă să facă un atac politic, ci înseamnă pur şi simplu să facă un atac la bunul simţ. Îi mai spun un singur lucru lui Victor Ponta: că nu poţi să stai 4 ani la guvernare dacă nu ai 7 ani de-acasă", a afirmat Anastase, în discursul ţinut la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL.

Ea a arătat că femeile din PDL au fost primele care au ieşit împotriva Guvernului Năsrase şi au protestat cu cărucioarele spunându-i fostului premier "Pleacă!".

Anastase a adăugat că PSD şi USL ar trebui să aibă bunul simţ că nu pe Victor Ponta îl pregătesc pentru funcţia de premier, ci pe Adrian Năstase.

Roberta Anastase a mai spus că stereotipurile legate de femei sunt depăşite, menţionând femeile cu succes în afaceri sau la conducerea ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici