Anastase: PSD a cerut 127 de miliarde pentru votul la pensii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, i-a acuzat marţi în plen pe deputaţii PSD că au cerut PDL 127 de miliarde de lei pentru a vota Legea pensiilor, iar democrat-liberalii nu au acceptat acest "şantaj ordinar".

16 afișări
Imaginea articolului Anastase: PSD a cerut 127 de miliarde pentru votul la pensii

Anastase: PSD a cerut 127 de miliarde pentru votul la pensii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Aţi cerut bani ca să nu plecaţi din sală. 127 de miliarde a costat fuga PSD pentru a nu vota punctul de pensie. Spuneţi pensionarilor de ce i-aţi vândut", le-a spus Anastase, de la tribună, parlamentarilor opoziţiei, în timp ce aceştia vociferau în sală.

"127 de miliarde au cerut deputaţii PSD pentru a vinde votul", a susţinut preşedintele Camerei.

Ea a spus că social-democraţii au cerut aceşti bani PDL şi că are lista deputaţilor care au cerut banii, pe care o va face publică.

"N-am acceptat acest şantaj ordinar", a adăugat Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici