Antonescu a strâns peste 13.500 de euro în prima săptămână a campaniei de finanţare prin SMS

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, a strâns în prima săptămână a campaniei sale publice de finanţare prin SMS, peste 13.500 de euro de la cetăţeni, această campanie urmând să finalizeze înainte de alegerile prezidenţiale, pe 21 noiembrie.

13 afișări
Imaginea articolului Antonescu a strâns peste 13.500 de euro în prima săptămână a campaniei de finanţare prin SMS

Antonescu a strâns peste 13.500 de euro în prima săptămână a campaniei de finanţare prin SMS (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Conform site-ului său personal, www.crinantonescu.ro, prezidenţiabilul liberal a strâns, până joi inclusiv, suma de 13.519 de euro, campania sa de finanţare publică prin SMS fiind lansată miercurea trecută.

Sistemul de finanţare prin SMS propus de liberali în campania lui Crin Antonescu presupune accesul la două numere de telefon la care se pot trimite mesaje de susţinere financiară în valoare de 1,19 euro şi respectiv 5,9 euro.

Prin trimiterea unui SMS la numărul 2746 (tastarea numelui CRIN) sau 2741, abonaţii de telefonie mobilă pot contribui cu 1 euro (1,19 euro cu TVA), respectiv 5 euro (5,9 euro cu TVA), la campania liderului liberal. În schimbul acestor SMS-uri, cei ce contribuie vor primi pentru un euro o imagine de fundal (wallpaper) reprezentandu-l pe Crin Antonescu, iar pentru mesajele de 5 euro, un ton de apel reprezentând imnul PNL.

În plus, liberalii precizează că textul mesajului poate conţine numele persoanei care sprijină campania şi un mesaj pe care doreşte să îl transmită preşedintelui PNL Crin Antonescu, cu menţiunea că "cel mai simpatic mesaj transmis va fi premiat cu un notebook".

De asemenea, pe site-ul lui Antonescu se fac precizări privind opţiunile care ar trebui activate pentru primirea tonului de apel sau a imaginii, accesarea acestora pe internrt, precum şi un număr de telefon pentru asistenţă tehnică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici