Antonescu: Am avut discuţii cu UDMR, susţinem Guvernul Iohannis, vom semna un acord politic

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la finalul BPC, că a avut discuţii cu liderii UDMR, în urma cărora a constatat că cele două formaţiuni au obiective comune, susţin împreună un Guvern Iohannis şi vor semna marţi sau în zilele următoare un acord politic în acest sens.

21 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am avut discuţii cu UDMR, susţinem Guvernul Iohannis, vom semna un acord politic

Antonescu: Am avut discuţii cu UDMR, susţinem Guvernul Iohannis, vom semna un acord politic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Trebuie spus că am avut discuţii cu UDMR, avem obiective comune. Susţinem împreună constituirea unui Guvern Klaus Iohannis, cu participarea noastră şi, probabil astăzi (marţi - n.r.) sau în zilele următoare, vom discuta şi cu domniile lor, eventual vom semna un acord privitor la aceste lucruri", a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marţi, înainte de şedinţa Consiliul Consultativ al Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale ale UDMR, că Uniunea doreşte să facă parte dintr-o majoritate care să îl susţină pentru funcţia de premier pe Klaus Iohannis.

El a afirmat, de asemenea, că, în prezent, se conturează o colaborare mai strânsă a UDMR cu PNL şi că pentru organizaţia pe care o conduce este foarte importantă propunerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici