Antonescu: Am convingerea că PNL va reveni la guvernare cel târziu la sfârşitul anului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, după anunţul ieşirii PNL de la guvernare, că are convingerea că cel mai târziu la sfârşitul anului liberalii vor reveni la guvernare, el evitând să dea detalii despre modul în care se va întâmpla acest lucru.

617 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am convingerea că PNL va reveni la guvernare cel târziu la sfârşitul anului

Crin Antonescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Aş să le spun tuturor alegătorilor USL că, indiferent dacă vom continua în opoziţie sau dacă vom continua la putere – pentru că şi dacă vom fi acum în opoziţie convingerea mea este că foarte curând, cel mai târziu la sfârşitul acestui an, vom reveni la guvernare, noi, PNL – dar şi dintr-o postură, şi din alta vom încerca să apărăm cu mijloacele specifice fie guvernării, fie opoziţiei, marile valori, marile ţinte, marile obiective, pe care le-am propus oamenilor", a spus Antonescu.

Antonescu a precizat că PNL e dispus să îşi asume guvernarea, în condiţiile în care ar deţine funcţia de premier.

"Suntem dispuşi ca, în varii formule guvernamentale, să ne asumăm guvernarea. Sigur că noi discutăm în fond aici în principal despre o formulă în care PNL ar avea primul-minsitru, evident că asta ar fi", a spus Antonescu.

El a tratat într-un registru ironic ipoteza în care PNL ar asuma guvernarea cu un alt premier de la PSD. "Teoretic, să încercăm cu un alt pesedist? Dumneavoastră aţi încerca? Dar, teoretic, există...", a spus Antonescu, râzând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici