Antonescu anunţă o perioadă de "reorganizare şi deschidere" în PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi, o perioadă de "reorganizare şi de deschidere" a partidului, lucruri care vor fi discutate după învestitura Guvernului Boc.

29 afișări
Imaginea articolului Antonescu anunţă o perioadă de "reorganizare şi deschidere" în PNL

Antonescu anunţă o perioadă de "reorganizare şi deschidere" în PNL (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Despre orizonturile, obiectivele, principiile cu care vom acţiona în opoziţie vom discuta mai pe larg după ce acest Guvern va fi învestit şi după ce PNL în Opoziţie va intra într-o perioadă şi de reorganizare şi de deschidere şi de încercare de a face un altfel de politică", a susţinut, într-o conferinţă de presă, Crin Antonescu.

El a explicat că "nu poţi să faci un altfel de politică doar la putere, trebuie să poţi să o faci şi în opoziţie, situaţie care în democraţie este la fel de legitimă precum şi a aceea a puterii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici