Antonescu: Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic, apreciind că desemnarea lui Liviu Negoiţă arată un preşedinte care a pierdut contactul cu România şi care se pregăteşte să plece.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic

Antonescu: Băsescu a ratat ultima şansă de a se comporta democratic (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Preşedintele a ratat ultima şansă de a se comporta în mod democratic şi raţional. Ne-a dovedit definitiv, dacă mai era nevoie, că în afara interesului său electoral, în afară de interesul partidului pe care l-a servit în ultimii 5 ani şi îl serveşte în continuare, Partidul Democrat, nu există nimic", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că desemnarea lui Liviu Negoiţă pentru postul de prim-ministru arată "un preşedinte care se pregăteşte să plece".

"România înseamnă pentru Traian Băsescu clica sa portocalie şi cred că această nominalizare, desemnare, după toate cele întâmplate în ultima lună, ne arată foarte clar un Traian Băsescu care a pierdut contactul cu România reală şi care se pregăteşte să plece", a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, după discuţia cu partidele, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului Cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici