Antonescu către TNL: Nu uitaţi două lucruri - jocurile nu sunt făcute, boala are leac

Liderul PNL Crin Antonescu le-a spus, sâmbătă, tinerilor liberali, să nu uite în această campanie două lucuri: că jocurile nu sunt făcute şi că boala are leac, cerându-le să nu îşi dorească o ţară de şmecheri şi spunându-le că el va readuce normalitatea în ţara care nu are preşedinte şi Guvern.

24 afișări
Imaginea articolului Antonescu către TNL: Nu uitaţi două lucruri - jocurile nu sunt făcute, boala are leac

Antonescu către TNL: Nu uitaţi două lucruri - jocurile nu sunt făcute, boala are leac (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vă rog să credeţi că în România asta şi în viaţa asta răul are leac, că există întotdeauna în faţa răului un bine, că nu putem să ne transformăm într-o ţară de şmecheri, din simplul motiv că şmecherilor le mai trebuie întotdeauna ceva şi le trebuie fraieri. Şi nu putem ca românii cinstitţi din această ţară să fie din generaţie în generaţie fraieri. (...) Vreau şi pot să aduc nou un lucru vechi, aproape uitat, şi anume normalitatea. Vreau să fac o campanie simplă şi sinceră, în care România să poată alege un om normal, simplu şi sincer", a susţinut Crin Antonescu, la Şoala de vară a TNL.

Preşedintele PNL a menţionat că are un proiect, soluţii, dar singura promisiune de care ştie că se va achita integral şi pe care o face tuturor românilor este aceea că nu va trăda niciodată pe nimeni.

"Nu am trădat şi nu voi trăda niciodată pe nimeni! România e muşcată de boala trădării - trădarea principiilor, trădarea promisiunilor, trădarea continuă, zilnică, a cetăţenilor de către cei care ar trebui să-i reprezinte", a spus Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că el, ca român şi ca liberal, a fost trădat major de două ori în ultimii cinci ani, când Băsescu a pretins să-i fie dat "partidul înfiinţat acum 150 de ani de familia Brătianu" şi atunci "foştii parteneri" de Alianţă "s-au aşezat la masă tocmai cu sistemul ticăloşit, l-au perfecţionat şi l-au dezvoltat". În acest context, liberalul a spus că "România nu e doar prost guvernată, nu are doar un preşedinte rău, ci nu are preşedinte şi Guvern de fapt".

"La Preşedinţie nu e nimeni, la Guvern nu e nimeni. Preşedintele e absent. Avem de-a face cu un om care a primit mandatul de preşedinte şi nu e azi decât căpetenia uneia din cele două bande mari care îşi dispută ce a mai rămas din România", a subliniat liderul PNL, cerându-le tinerilor să creadă că "se poate" şi că "jocurile nu sunt făcute".

În plus, liderul PNL le-a cerut tinerilor ca în această toamnă să nu lupte pentru PNL, pentru Crin Antonescu, ci "pentru o Românie normală, cu stat şi instituţii în care să existe oameni care să-i servească pe cetăţeni".

"Nu avem de ales în această toamnă doar între oameni, nu ne permitem luxul de a alege între ideologii. În această toamnă, România va trebui să aleagă între boală şi vindecare, între şmecherie şi cinste, între un Guvern care fură pe cetăţenii săi şi un Guvern care să-i servească. Vă rog din suflet, nu uitaţi aceste două lucruri pe care toţi compatrioţii noştri trebuie să le înţeleagă: jocurile nu sunt făcute, boala are leac. Dacă România mea e şi România voastră, apăraţi-o! În această toamnă se dă bătălia generaţiei voastre pentru ea, pentru şansa de a vă fi alături. Stă în puterea noastră să schimbăm puterea lor!", a conchis Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici